Nyheter

17. mars 2009

Reinmeldinga 2008 med tilhørende skjema er nå klar! For de som synes det er tungvint å fylle ut papirutgaven og vanskelig med Reindriftsforvaltningens løsning!

Les mer

25. februar 2009

Næringsoppgaven er snart ferdig! Selges også som frittstående program.

Les mer


Reindrift/portal

Tjenester - Reindriftsnæringen
Support, produktopplæring og Datakort-kurs

Om du står fast, ikke har tid til å lete i store manualer eller lese den 200 siders brukerveiledningen, er klar til å hive pc'n ut av vinduet - da er tiden inne for å ta kontakt med oss!

Vi stiller diagnosen raskt, foreskriver riktig medisin (med pris) som kunden velger om de vil ha og avtaler tid for behandling.

Vi bruker telefonen eller nettet til behandlingen - vi har et enkelt fjernsupportsystem der vi kan gå inn på kundens maskin og gjøre feilsøking og feilretting. Kunden følger med underveis og kan når som helst avbryte kommunikasjonen.

Rein Datas filosofi når det gjelder opplæring, er at det fungerer best med et begrenset antall deltakere, mest mulig lik kunnskapsbakgrunn og helst der kunden er. Vi har holdt kurs for reindriftsnæringen i Norge - fra Sør-Trøndelag til Kirkenes. Vi har faste kurs for soldater ved Garnisonen i Sør-Varanger, med Datakortet som mål.